Teken en schilderles voor kinderen in Haarlem

Bij de teken en schilderlessen gaan de kinderen  lekker creatief aan de slag met verf tekenen op een speelse manier. In de les komt tekenen aan bod maar de nadruk ligt op schilderen. De kinderen leren o.a. goed te kijken, kleuren mengen en werken met verschillende schilder en teken technieken en materialen. De opdrachten kunnen elke keer verschillend zijn. De ene week staat bijvoorbeeld een bepaalde schildertechniek centraal en de andere week staat er weer een bepaalde kunstenaar of kunststroming centraal voor het schilderen.  De kinderen gaan op ontdekking met hun eigen fantasie en leren hun creativiteit te prikkelen.  Een belangrijk uitgangspunt in de lessen is dat je het niet fout kunt doen en dat het proces belangrijker is dan het resultaat. Tekenen en schilderen leer je vooral door veel te doen en goed te leren kijken.

Plezier in het tekenen en schilderen en gezelligheid met elkaar staat voorop tijdens de cursus!


 

Praktische informatie:

Studio Creatief stopt in Haarlem en gaat door in Amsterdam.
Inschrijven voor haarlem is niet meer mogelijk.

Voor wie? Kinderen met de leeftijd van 7 t/m 12  jaar 

Wanneer? Woensdagmiddag 15.30 - 17.00 uur
                    De lessen zijn doorlopend gedurende het hele jaar. In de officiële schoolvakanties zijn er geen lessen.
                    We werken in periodes van vakantie tot vakantie. Zolang er plek vrij is kun je er ook voor kiezen om                                        incidenteel mee te doen!
Waar?        Studio Creatief
                    Schoterbosplein 14
                    Haarlem Noord
Prijs?         14,50 euro per les
                    Betalen per periode, na elke periode kun je bepalen of je de volgende periode weer mee wilt doen.
                    Tussentijds instromen is mogelijk.
                    Mocht uw kind incidenteel mee willen doen dan kan er per les betaald worden ( Zolang er plek vrij is is dit                              mogelijk).
  

Losse les meedoen of een vriend of vriendin meenemen?
Dit is mogelijk als er plek vrij is. Kinderen die een hele lessen reeks meedoen hebben voorrang. Stuur mij een whatsapp bericht om te vragen of er plek vrij is in de les. De prijs van een losse les word dan in rekening gebracht.