Tekenles voor kinderen

Op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag is er tekenles voor kinderen bij Studio Creatief. In deze lessen gaan de kinderen op een speelse manier  aan de slag met verschillende tekenstijlen en technieken. Doormiddel van leuke teken opdrachten zullen de kinderen hun creativiteit en tekenvaardigheden ontwikkelen.  We gebruiken niet alleen potlood, maar de kinderen maken ook kennis met materialen zoals houtskool, pastelkrijt en aquarel potloden. 

Kom jij ook gezellig tekenen?

Klik voor meer info!Knutselclub voor kinderen

Elke woensdagmiddag kun je gezellig komen knutselen bij Studio Creatief. In deze lessen gaan we elke week aan de slag met leuke creatieve knutsels. De kinderen zullen hun eigen fantasie & creativiteit verder ontwikkelen.
We experimenteren met verschillende materialen. Naast het creatieve proces hebben we vooral ook veel plezier met elkaar.!

Wil jij ook gezellig knutselen?

Klik voor meer info!

Schilderles voor kinderen

Elke woensdagmiddag is er schilderles bij Studio creatief. Bij de schilderlessen gaan de kinderen  lekker creatief aan de slag met verf op een speelse manier.  De kinderen leren o.a. goed te kijken, kleuren mengen en werken met verschillende schildertechnieken en materialen.  De kinderen gaan op ontdekking met hun eigen fantasie en leren hun creativiteit te prikkelen.

Kom jij ook gezellig schilderen?

Klik voor meer info!