Tekenles voor kinderen

Op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag is er tekenles voor kinderen bij Studio Creatief. In deze lessen gaan de kinderen op een speelse manier  aan de slag met verschillende tekenstijlen en technieken. Doormiddel van leuke teken opdrachten zullen de kinderen hun creativiteit en tekenvaardigheden ontwikkelen.  We gebruiken niet alleen potlood, maar de kinderen maken ook kennis met materialen zoals houtskool, pastelkrijt, verschillende stiften en waterverf. 

Kom jij ook gezellig tekenen?

Klik voor meer info!Kunstles voor kinderen

Elke woensdagmiddag zijn er kunstlessen bij Studio Creatief. Bij de kunstlessen leren de kinderen kennis maken met beeldende vorming. De kinderen raken bekend met beeldaspecten en verschillende kunstvormen en materialen.

De ene week leren we dus iets over een bekend kunstenaar en maken we een kunstwerk geïnspireerd daarop, de andere week kan het doel weer zijn het ontdekken van een bepaald materiaal of vormgeving techniek.

Wil jij ook meer leren over kunst? 

Klik voor meer info!

Schilder en tekenles combinatie
 voor kinderen

Elke woensdagmiddag is er schilder en tekenles bij Studio creatief. Bij de schilder en tekenlessen gaan de kinderen  lekker creatief aan de slag met verf en teken materialen op een speelse manier. Er word getekend in deze les maar de nadruk ligt wel iets meer op schilderen. De kinderen maken o.a. kennis met bekende schilders en leren goed te kijken, kleuren mengen en verftechnieken.
De kinderen gaan op ontdekking met hun eigen fantasie en leren hun creativiteit te prikkelen.

Kom jij ook gezellig schilderen en tekenen?

Klik voor meer info!